Even voorstellen: Hilja Kruize

Geplaatst door Miss Promo 2000 op 17-03-2017 14:44

Mijn naam is Hilja Kruize, ben 28 jaar en werk sinds kort weer voor Promo2000. HiljaIk zeg ‘weer’ omdat het de tweede keer is dat ik terugkom bij dit leuke bedrijf. Tijdens mijn eerste jaar voor mijn studie ‘International Business and Languages’ heb ik gesolliciteerd naar een stageplek. Het was niet nodig voor mijn studie, maar ik wilde graag extra werkervaring opdoen. Gelukkig heb ik de kans gekregen bij Promo2000, toen nog Pennenland. Hier heb ik met veel plezier gewerkt totdat ik een half jaar stage ging lopen op Sint Maarten. Nog voor ik terugkwam werd mij gevraagd of het mij leuk leek om hier weer te komen werken. Dit heb ik een half jaar gedaan totdat ik weer voor een half jaar naar het buitenland ging, dit keer Zuid Afrika.

Nu werk ik met veel plezier 32 uur voor Promo2000. De sfeer op kantoor heeft er voor gezorgd dat ik hier toch opnieuw solliciteerde. Ik zal mij voornamelijk bezighouden met Sales en Marketing. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het afschrijven van mijn scriptie en besteed ik mijn tijd aan vrienden en familie. Reizen is echter mijn grote passie. Zodra ik dus de kans krijg ben ik weer even weg, maar de komende maanden ben ik eerst bezig met afstuderen en sparen voor een eigen huisje. 

 


Schrijf je in en blijf op de hoogte

9,0 / 10 op basis van 269 beoordelingen