Lekker bezig met duurzaamheid

Geplaatst door Miss Promo2000 op 10-10-2017 08:55

Op de Dag van de Duurzaamheid wil Urgenda laten zien wat er in Nederland al gedaan wordt aan duurzaamheid. Tegelijkertijd willen ze ook graag nieuwe mensen bij duurzaamheid betrekken. Tijdens deze dag worden er door het hele land duurzame activiteiten georganiseerd door particulieren, organisaties en bedrijven. Deze dag is er voor iedereen die het belangrijk vindt om in een mooie en schone samenleving te leven. 

Lekker bezig met duurzaamheid
Uit een korte film ( link beneden) van Urgenda blijkt dat we al lekker bezig zijn met duurzaamheid. We scheiden het afval, de plastic tassen van de winkels worden vervangen door herbruikbare  tassen en er worden steeds meer zonnepanelen  geïnstalleerd. 

Duurzaam ondernemen
Bij Promo2000 vinden wij duurzaamheid erg belangrijk en dit is ook terug te zien in onze bedrijfsvoering. Zo hebben wij spaarlampen in het kantoor, we maken gebruik van zonne-energie en het printpapier is gerecycled. Verder bieden we verschillende fairtrade producten aan en zetten we ons in voor maatschappelijke projecten. We delen bijvoorbeeld pennen en andere materialen uit aan weeshuizen in Oekraïne, Syrië, Kenya en India. Wil je als ondernemer zelf ook een steentje bijdragen aan duurzaamheid en ben je op zoek naar wat inspiratie? Laat het ons weten. 

Duurzame relatiegeschenken
Een mooie manier om aan je klanten te laten zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt, is door duurzame relatiegeschenken te verspreiden. Bijvoorbeeld één van onze opvouwbare boodschappentasjes, pennen van bamboe of pennen van gerecycled plastic. Kijk op onze site www.promo2000.nl naar de verschillende mogelijkheden, of vraag één van onze medewerkers om advies.

Zorg ervoor dat jij ook "lekker bezig" bent met duurzaamheid!

 

 

 


Schrijf je in en blijf op de hoogte

9,0 / 10 op basis van 271 beoordelingen